98.- Celebrada l'Assemblea General Ordinària de la Federació Segle XXI.-




Assemblea General Ordinària (AGO)

El passat dimarts dia 16 de gener es va celebrar, a partir de les 11 del matí, en la seu social de l' AAVV Maria Cristina i voltants. AdreçaC/ de la Reina Maria Cristina, 34, 43002 Tarragona

Assistents: 

Julià Montoya de l'AAVV Tarragona 2, Didac Martí i Òscar Bravo l'AAVV Verge del Carme, Mauri Castillo i Teresa Sanz l'AAVV Sant Pere i sant Pau, Maria del Carme Solé de l'AAVV Maria Cristina i voltants, Israel Fernandez de l'AAVV de Campclar i joves, Jacinto Moreno, president i J.M. Ferran  secretaria de comunicació i Andrea Barrionuevo, practicant de pedagogia en qualitat d'assessora.  


Amb el següent Ordre del dia:

1.- Acta anterior 

https://favtarragonanordeixamplecentre.blogspot.com/2021/11/21-reunio-de-junta-directiva-del-dia-17.html

https://favtarragonanordeixamplecentre.blogspot.com/2023/03/77-elegida-nova-junta-directiva-i-en.html

2.- Memòria 2023.-

      Es va fer un resum de les activitats, com de la Festa Anual de Segle XXI 2021, 22 i  23, les reunions generals amb el govern municipal i altres partits.

També sobre l'acció social de les reunions de mediació veïnal a les AAVVs de Riu Clar i de la Verge del Carme.

Així es informar i proposar una planificació sobre les reunions pels barris sobre la seguretat i la convivència i altres mesures.

També sobre les festes dels barris i de les subvencions.

Es va fer una valoració positiva de la mediació del programa Escales Actives 2020-23 i que Ferran va exposar en les jornades de mediació 2023. 



3.- Tenim en marxa el Programa 2024 de la Federació, que anirem decidint en les properes setmanes.

 a.- El President exposa que s'estudiarà demanar la compra de materials fungibles per al 2024 i el sots-president Josep Maria Martí serà qui portarà el balanç dels materials i dels recursos de la nostra Federació.

b.- Es recorda que el 20 de gener finalitza el termini per a justificar les subvencions de 2023.

c.- En el mes de març hi haurà la informació sobre les noves subvencions per a 2024.

d.- Sobre la Festa Anual de la Federació Veïnal Segle XXI- 2024 s'està estudiant

f.- Les actuacions concretes.

Es reivindica tractar amb els responsable de l'Ajuntament sobre: com fer més pràctic i senzill les justificacions de les subvencions. Exemple per justificar 3000 euros un informe de 40 pàgines i més de cinc hores sense explicacions de temes més tècnics que nosaltres com a voluntaris no som ni professionals ni tècnics.

Tractar també aspectes  com els estacionaments, el parc de Tarragona 2 que hauria d'estar tancat a les nits, entre altres millores.

Tots aquests aspectes ja es tenen documents escrits i es seguirà en plantejar-les. Com són les necessitats de les seus socials i els seus estats.

 S'informa del programa BON VEÏNAT d'atenció a les AAVV federades: 

 a.- Qüestions tècniques. Mediació veïnal amb el suport tècnic de la Cambra de la Propietat Urbana de Tarragona CPUT.

b.- Problemes i conflictes.- Mediació veïnal davant conflictes. ORC GU i ME. Prevenció i resolució. Oferta d'atenció al veïnat: conferències, tallers atenció personalitzada de persones amb dol, aprendre llengües, etc. Forma presencial o telemàtica. Consultoria what's.

c.- Projecte d'Oficina Jove de la Federació Veïnal Segle XXI a l'Espai Kesse Jove

d.- Participació en consells i comissions de treball tècnic en representació municipal de la Federació  

e.- Secretaria de comunicació: festes dels barris

4.- Es dona raó de l'estat de comptes de 2023 i del pressupost de 2024. 

5.- Precs i preguntes.-

- S'informa que l'AAVV L'Oliva de Tarragona ha sol·licitat entrar a la Federació, es justifica la seva absència i s'explica l'interès de promoure el barri des dels valors històric i social, esportiu és un espai per caminar, corre i fer esport i amb una vista turistica, és necessita més seguretat.

- Andrea, fa les pràctiques al Cooppel i portarem el punt veïnal de la Federació a l'Espai Jove Kesse com a llançadera. Fa un TRFG sobre salut, salut mental i la prevenció del suïcidi, a la qual mirarem com la podem ajudar

Tot seguit anotem els qui reben materials que supervisa el president.

S'aprova per unanimitat. 

S'aixeca la sessió a les 12,30 hores.

Anunci

Es notifica que farem el dinar de presidents i presidentes el proper dissabte dia 27 de gener, a les 13 hores a la  CERVECERÍA RESTAURANTE CASA MATÍAS - Plaça de les Corts Catalanes, 5   -  43005 TARRAGONA.  Serà una trobada per a clarificar, animar i generar accions de suport. Diguis si pots venir a aquesta trobada. Es pot delegar. Un sol per associació veïnal.

 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

100.- Visita cordial del barri de l'AAVV l'Oliva.

86.- Segle XXI celebra la tercera festa anual el proper diumenge dia 10 de setembre al parc de la ciutat

107.- Divendres 12 d'abril. Nova reunió sobre la seguretat amb la Conselleria i les entitats veïnals federades Segle XXI.-