21. Acords de la reunió de Junta Directiva del passat dimecres dia 17-11-21

 Acta de la reunió de Junta Directiva del dia

17 de novembre de 2021.-

Reunió de Junta de la Federació veïnal Segle XXI de Tarragona duta a terme el passat dimecres dia 19,30 hores a la seu de l'AAVV Verge del Carme, carrer Francesc Bastos, 3  de Tarragona.  Hora finalitzada a les 21,45 hores

Lloc: Seu de l’AAVV Verge del Carme, carrer Francesc Bastos, 3    Ciutat

Assistents: 7 persones. Nom i AAVV: Carme  del centre, Carme de Maria Cristina, Jacinto, president, JM. Ferran, secretari d’actes, de comunicació i Verge del Carme, Toni de Goya, Ingrid del Serrallo i Luís de sant Pere i sant Pau.

 


                                            Fotografia de les persones assistents


Amb un sol Ordre del Dia:

Respondre a la petició de federar-se a la nostra entitat per part de les associacions veïnals de la Granja i de Bonavista.

 

S’exposa la petició i es fa un torn de paraules. 

Tot considerant la nostra forma d'organització, de funcionament i estil de la presa decisions si elles es volen incorporar.

S’acorda aprovar la proposta d’admissió per formar part de la nostra Federació i per tant formar part de la nostra Assemblea General. 

També s’acorda en una propera reunió de la Junta Directiva convidar-los per a la presentació. Tot considerant l’article 4 dels Estatuts vigents. 

S’aprova per unanimitat.

Tot seguit i aprofitant l'oportunitat de la reunió, també per unanimitat s’aprova tractar per necessitat els temes següents:

1.- Lliurar joguines a l'hospital per Reis.- Proposta de que Segle XXI adquireixi i doni joguines a infants malalts de l’Hospital Joan XXIII el dia 05 de gener de 2022

2.- Festa de la Federació.- Acords sobre la Festa de la Federació el proper diumenge dia 28 de novembre al Camp de Mart de la ciutat:

2.1.- Reserva de tiquets per associació fins a 10 unitats per esmorzar i 10 unitats per dinar. S'acorda oferir 250 paelles per dinar  i 250 esmorzars de pa amb tomàquet amb pernil. S'invita a les nostres associacions a comunicar al xat grupal de l'assemblea el número de tiquets que volen reservar. Cal comunicar-lo abans de les 9 hores del mateix diumenge, que posarem a part per associació els tiquets reservats sol·licitats.

2.2.- S'invita a les diverses associacions federades a que facilitin les seves dades de denominació i de contacte per a fer-les constar en un pòster el dia de la festa de la Federació el proper diumenge dia 28 de novembre al Camp de Mart de la ciutat. Les dades es començaran a recollir pel grup what's de l'assemblea el dia següent d'aquesta reunió i com més aviat millor.

3.- Eleccions internes.- Es dona per obert el període electoral, que iniciat s'ha ajornat el calendari per presentar candidatures fins el 31 de desembre i al gener de 2022 es decidirà la convocatòria de l’assemblea general extraordinària electoral.

4.- De cara a la reunió amb les Conselleries municipals.- Es concreta la proposta que Jacinto ha de fer demà en la reunió a l’Ajuntament sobre les seus de dues associacions federades, entre altres punts d'interès general.

S’aprova tot per unanimitat

Sense res més s’aixeca la sessió

Hora inici 7,30   hora final quasi les 10 de la nit.

J.M. Ferran

Secretari d’actes i comunicació               Jacinto Moreno.    President.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

100.- Visita cordial del barri de l'AAVV l'Oliva.

86.- Segle XXI celebra la tercera festa anual el proper diumenge dia 10 de setembre al parc de la ciutat

107.- Divendres 12 d'abril. Nova reunió sobre la seguretat amb la Conselleria i les entitats veïnals federades Segle XXI.-