174.- Les grans diferències entre barris.-

 Ahir em van preguntar l'opinió com a mediador voluntari cooperant veïnal sobre l'intent d'assassinat al carrer Jaume I i com sentiem el fet el nostre barri Verge del Carme . No sabia que el lloc dels fets era una zona limitrof d'una AAVV veïna, el barri del Port.


Es veritat hi han barris amb més problemàtiques que altres, no som iguals.


Per això és important que siguem conscients d'aquesta diversitat sempre valorant més el positiu que el negatiu i animant a la ciutadania que es comportin de forma civilitzada, tenim moltes persones, la gran majoria que són exemples de civisme, però degut a unes poques ens donen la mala imatge que cal defensar les millores necessàries que entre tots hem de tiar endavant amb col·laboració i en cooperació.

Sinó és que la família i l'escola no fem amb les limitacions que tenim el paper del 100% en educació? per a ser la ciutadania bona i bonica, ja que ser cívics es també bonic.

I aquí apareixen els agents veïnals voluntaris de les AAVV que generen cohesió social i motivem per la convivència pràctica i econòmica. Ja que els problemes suposen dispeses i les dispeses les paguem entre tots i totes.

Per tant em de ser solidaris entre els barris i treballar junts per a fer els barris dignes per a una ciutat extraordinània com és la nostra.


Més info:

https://www.diarimes.com/ca/tarragona/240827/ferit-greu-per-impacte-bala-tarragona_148980.html

https://www.diaridetarragona.com/sucesos/tiroteo-en-plena-calle-en-tarragona-un-herido-grave-y-un-detenido-CI20828208

https://tgnbarridelport.blogspot.com/2024/08/tiroteig-i-noves-baralles-el-problema.html






Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

100.- Visita cordial del barri de l'AAVV l'Oliva.

107.- Divendres 12 d'abril. Nova reunió sobre la seguretat amb la Conselleria i les entitats veïnals federades Segle XXI.-

108.- Reunió de la Federació Veïnal Segle XXI amb Seguretat a l'Ajuntament de Tarragona