173.- La Verge del Carme AAVV. En la necessitat de recerca de nou local.NOVETATS

 NOVETATS !

Actualitzada aquesta entrada "e-comental", comentari comunicat per internet motivador per a nous comentaris en sentit mental cooperatiu. 28-08-24 a les 09 hores.  Primera edició 27-08-24   18,30 hores



Ja estem amb el que avisàvem ja fa temps i anys.
Ben aviat haurem de deixar la nostra seu i tenim por que ens trobem al carrer.
1.- Un ferm agraïment al propietari que estima el barri.- 
Gràcies al propietari que ens ha acollit de forma desinteressada. El seu pare feia anys que ho tenia a lloguer, un gran apassionat pel barri i per les seves festes. El seu fill ha deixat uns anys sense cobrar el lloguer com si fos un local de l'Ajuntament. Una vegada més gràcies per la seva gran solidaritat.
Però ara està el local a la venta i és un dret i el mes lògic, el que es estrany es que en els darrers cinc anys l'Ajuntament no ha fet res.
2.- El mateix Alcalde ja comença a mirar de trobar una solució
Segons les darreres informacions, per a tirar endavant un lloc com a espai per atendre el veïnat, per guardar lo essencial de l'AAVV i un lloc petit però útil per a reunir-se.

Ja anirem explicant els propers passos sobre la necessària supervivència del nostre local per a continuar servint al nostra veïnat i a la ciutat de Tarragona.
3.- Em comuniquen que el proper dia 4 de setembre comencem les negociacions amb l'Ajuntament sobre el futur del local de l'AAVV.

FERRAN JiM
He estat des de sempre, organitzant tallers i xerrades des de l'any 2000, he estat de sotspresident i president i ara estic de la vocalia de mediació veïnal i en la secretaria de comunicació

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

100.- Visita cordial del barri de l'AAVV l'Oliva.

107.- Divendres 12 d'abril. Nova reunió sobre la seguretat amb la Conselleria i les entitats veïnals federades Segle XXI.-

108.- Reunió de la Federació Veïnal Segle XXI amb Seguretat a l'Ajuntament de Tarragona