172.- Hem demanen l'opinió sobre el fet succeït d'assessinat frustrat al nostre barri.-

 Què opinem sobre el fet succeït aquesta nit passada al carrer Jaume I.?

Diari de Tarragona, avui ha informat.

https://www.diaridetarragona.com/sucesos/tiroteo-en-plena-calle-en-tarragona-un-herido-grave-y-un-detenido-CI20828208



La periodista Marta Omella de Diari Mes m'ha fet aquesta pregunta com a persona que coneixo el nostre barri de la Verge del Carme AAVV, en la qual he estat de sotspresident i de president, ara estic de vocal de mediació i també estic de secretari de comunicació i de mediació veïnal de la Federació veïnal de Tarragona. Vam viure al Jaume I entre 1982 i 1988. Ara estem al Pere Martell.

El veïnat estem preocupats, ens ha estat un ensurt! al sentir els trets cap allà a la una i mitja de la matinada m'han explicat en un grup de mediació. Aquest fet ens ha commocionat, aquest notícia ens ha fet sentir por i ràbia, hem sentit inseguretat i ens preocupem.

És un cas singular, aïllat i casual. Som un barri tranquil, amb problemes de casos de sensellarisme, incompliment d'horaris de bars... però el fet de resoldre els problemes a trets de pistola no havíem arribat.

Si els carrers estan bruts són en molts casos per l'actitud d'embrutar de sers de la categoria humana com el fet de no respectar les normes de la recollida de la brossa i dels residus que moltes vegades fa pena, per incivisme.

Ara bé resoldre els problemes a trets és un primer i esperem el darrer cas.

No hem de ser sols pessimistes també optimistes hem tingut les festes del barri, hi han moltes persones cíviques i col·laboradores, no podem descartar la gram humanitat del nostre barri.

Esperem que del que li hagi dit faci un bon article, sobre una opinió més. Som un barri que estem alerta però no ens volem alarmar perquè una nit hi ha un fet com el que ha passat la nit passada.

Som un barri constructiu i demanem més informació sobre els fets que passen, som un barri com tot barri, tenim por, volem seguretat i que els casos de violència passin pàgina i esperem que la nostra convivència del dia a dia es recuperi i és millori entre tots, ajuntament, policia i de es nostres actituds siguin cooperants, per a fer de la nostra ciutat, una ciutat de pau i de seguretat.

Agraeixo a Diari Més que m'hagin preguntat i els agrairé molt més si recullen la meva opinió com un més en el mateix sentit.

Ferran, Jim))))

Tarragona. ciutat

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

100.- Visita cordial del barri de l'AAVV l'Oliva.

107.- Divendres 12 d'abril. Nova reunió sobre la seguretat amb la Conselleria i les entitats veïnals federades Segle XXI.-

108.- Reunió de la Federació Veïnal Segle XXI amb Seguretat a l'Ajuntament de Tarragona