112.- Jornada debat sobre la FutuResilence. 2040

 He participat per delegació del President Jacinto, com a secretari de comunicació de la Federació FAV Segle XXI de Tarragona.

He pogut compartir amb altres cinc persones en grups de sis sobre les qüestions plantejades gràcies a la meva experiència també sobre mentoria, coordinació de la Federació de Voluntariat Social, vocalia de l'Ateneu, direcció del programa Cooppel a l'institut Antoni de Martí i Franquès, l'Atenció a Drets Humans al Priorat, Baix Penedès, Baix Camp i Tarragona ciutat i el programa mensual col·laborador de ràdio Falset, Priorem Priorat.

Presentació en cada grup, de quin col·lectiu formem part i quin és el perfil de cada.

Les enquestes a les comunitats de propietaris i a la ciutadania.



Organitzat per la Càtedra UNESCO de l'Habitatge de la URV.-

https://futuresilience.eu/

https://diaridigital.urv.cat/projecte-sensellarisme/

Hem participat 24 assistents i 3 ponents. Primer una exposició de la temàtica i després en quatre grups -Taula hem plantejat una sèrie de qüestions sobre la vivenda.

Ha estat al Palau de Congressos.

La recerca proposarà solucions al fenomen del Liquid housing, que planteja que gairebé qualsevol lloc pot considerar-se com un habitatge adequat. La lidera la Càtedra UNESCO d’Habitatge de la URV.


El fenomen Liquid housing es caracteritza per la idea de què gairebé qualsevol cosa es pot considerar actualment com un habitatge adequat, malgrat les crisis i els canvis en el mercat immobiliari: ocupacions, sotsarrendament il·legal, lloguer compartit forçós o habitatges sobreocupats en són alguns exemples. El terme neix com a conseqüència de la crisi financera mundial de 2007 i les posteriors, derivades de la pandèmia i la inflació del 2022. Amb l’objectiu d’examinar, comprendre i donar solucions a aquest problema a Tarragona, la Càtedra UNESCO d’Habitatge de la Universitat Rovira i Virgili liderarà una recerca pilot emmarcada en el projecte europeu FutuResilience, per detectar les situacions de sensellarisme a la ciutat.

En una taula de treball

Exposició de la temàtica


                                   Un dels ponents
Berenar per a la conversa constructiva afectiva i d'aprenenatge

Un dels grups

Qüestions plantejades

Ponents



Amb N'Antoni Martorell president de la Cambra de la Propietat Urbana


Recollida d'opinions entre professionals i persones amb experiència

A.- Evolució esperada
B.- Desenvolupament divergent
C.- Possibilitats híbrides
D.- Desenvolupament Disruptiu
E.- Canvi de Paradigma


Una relació de factors valorats per l'impacte i per la incertesa valorats de:  1 a 4 demenys a més.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

100.- Visita cordial del barri de l'AAVV l'Oliva.

107.- Divendres 12 d'abril. Nova reunió sobre la seguretat amb la Conselleria i les entitats veïnals federades Segle XXI.-

108.- Reunió de la Federació Veïnal Segle XXI amb Seguretat a l'Ajuntament de Tarragona