93.- Avui reunió a petició d' En Comú Podem.-

  Avui dijous dia 16 de novembre a les 11 hores del matí a la seu de l'AAVV Maria Cristina hem tingut una reunió a petició d' En Comú Podem.-

Assistència.-

Han assistit per l'AVF Segle XXI en Josep Maria Martí per part de l'AAVV Verge del Carme i na Maria del Carme Solé de l'AAVV Maria Cristina, en J.M. Ferran de la secretaria de comunicació i mediació de la federació i el president de la mateixa en Jacinto Moreno.

Per part d'En Comú Podem el regidor en Jordi Collado i els assessors en Toni Garcia i na Laura Quiñones.

Motiu:

El tema central ha estat explicar pel grup municipal la seva posició davant la situació actual al voltant de la pujada d'impostos i els pressupostos municipals. 

Un moment de la reunió

En Comú Podem explica que ja s'ha reunit també amb la federació de ponent i ara amb nosaltres.

En Jordi Collado ha exposat la situació i els motius de les decisions del seu partit davant la pujada dels impostos i la prioritat dels pressupostos.

Vam quedar que enviarien la seva valoració de les inversions prioritàries de cara aprovar els pressupostos.

Des de la Federació Segle XXI hem exposat els nostres punts clau que ens preocupa, en si a l'Ajuntament es nota manca coordinació, planificació i demostrar amb qualitat i amb la transparència les dispeses així millorar l'atenció a la ciutadania. 

La ciutadania cal que estigui informada i les AAVV fem un bon paper en la informació al veïnat. 

La pujada d'impostos s'ha de valorar amb la millora de la qualitat dels serveis i de la ciutat, cal escoltar més a les AAVV, tenir en compte hi com estem ubicats amb altres municipis al respecte.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

100.- Visita cordial del barri de l'AAVV l'Oliva.

86.- Segle XXI celebra la tercera festa anual el proper diumenge dia 10 de setembre al parc de la ciutat

107.- Divendres 12 d'abril. Nova reunió sobre la seguretat amb la Conselleria i les entitats veïnals federades Segle XXI.-