82.- La Federació veïnal Segle XXI es posa en contacte amb l'Ajuntament per a tractar temes veïnals.

 La Federació veïnal Segle XXI de Tarragona Centre, Eixample, Nord i altres es posa en contacte amb l'Ajuntament per a tractar temes veïnals.

Després del període de festes de barris  i de vacances en general en Jacinto ha demanat una sèrie de reunions reunions amb les conselleries responsables de neteja i jardineria, locals associatius i seguretat per a exposar els nostres problemes i inquietuds, ja direm els dies, hores i llocs. Tan aviat com ens responguin.

Dimarts dia 29 d'agost a les 10 del matí a l'Ajuntament de Tarragona,  sala intervenció,  de la plaça de la Font amb Sònia Ors pel tema de la Neteja.

Per exemple avui l'associació federada a Segle XXI de veïns i veïnes de Bonavista, el president dels jubilats, el president del Club de Futbol del Racing, Comerciants i la Federació Segle XXI han tingut a peu de carrer amb l'Alcalde Ruben Viñuales i la refidora del barri Sonia Orts per a exposar-li els problemes i les necessitats del barri, voreres, pas de peatons, neteja, seguretat entre altres temes propis de la ciutadania.





Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

100.- Visita cordial del barri de l'AAVV l'Oliva.

86.- Segle XXI celebra la tercera festa anual el proper diumenge dia 10 de setembre al parc de la ciutat

107.- Divendres 12 d'abril. Nova reunió sobre la seguretat amb la Conselleria i les entitats veïnals federades Segle XXI.-