79.- Segle XXI, Federació veïnal oberta a escoltar i ajudar a trobar solucions.-

 


Es proposà una entrevista amb la direcció IQOXE per mitjà de l'AAVV Bonavista i vàrem estar invidats la Junta directiva de les AVF Segle XXI.
En el futur es podran dur a terme noves reunions amb altres entitats i empreses de Tarragona.
Aquest passat dimarts dia 30 de maig va ser amb el director de la fàbrica de la companyia IQOXE en José Manuel Segura.

És important escoltar a tothom.
Anirem a on ens convidin i els escoltarem, el que ens preocupa és la seguretat de la ciutadania i de la ciutat, així també del territori.
La via civil ja està resolta i quan es tingui la sentència del penal estarà tot jurídicament aclarit. Malgrat la memòria no s'esborra.
Com tot en la història caldrà passar pàgina, sobre tot aprendre dels errors, fer reals les bones intencions i el que importa és tirar endavant. I que hagi les plenes garanties dels riscos i de la seguretat de totes les empreses que la ciutat té en la proximitat.
Cal considerar la seguretat com un valor sagrat, on han de participar en la prevenció també totes les parts: les administracions públiques, les empreses i la mateixa ciutadania.
Ens explicaren com es troba la situació actual la qual s'estan prenen les mesures de seguretat al màxim.
Cal considerar el pes econòmic i de l'ocupació que dona la indústria a la nostra ciutat.
En les properes setmanes anirem mantenint reunions i entrevistes amb les empreses i amb les administracions públiques com és l'Ajuntament, després de les passades eleccions.
Les associacions veïnals tenim necessitats i som mediadors entre el veïnat amb el qual hem de vetllar per la seguretat de tots.


 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

100.- Visita cordial del barri de l'AAVV l'Oliva.

86.- Segle XXI celebra la tercera festa anual el proper diumenge dia 10 de setembre al parc de la ciutat

107.- Divendres 12 d'abril. Nova reunió sobre la seguretat amb la Conselleria i les entitats veïnals federades Segle XXI.-