78.- Principals actuacions de la Federació Veïnal Segle XXI de Tarragona.-

 ESCOLTAR, ACOLLIR I DEFENSAR ELS NOSTRES DRETS VEÏNALS

1.- Escoltar al veïnat de tot el nostre territori federat, donar suport a les juntes de les AAVV federades, oferir un acolliment a les persones necessitades, escoltar i comunicar les necessitats detectades a l'Ajuntament de Tarragona, Generalitat de Catalunya o a les administracions estatals.

2.- Ara també animem a participar en reunions a les candidatures municipals i exposar les necessitats en les presentacions oficials als nostres barris.

3.- Recordeu que tenim un conveni 2023 amb la Cambra de la Propietat Urbana de Tarragona per atendre consultes tècniques gratuïtes de la propietat.

4.- Acollim a persones que es troben soles i necessiten conversa, que volen aprendre el català, que necessiten ser escoltades i una opinió imparcial professional sobre educació en temes d'èxit escolar, conversa sobre el dol i mediació sobre els conflictes de convivència. Una opinió més. Escriure al what's les 24 hores Núm. 619 79 39 69 i contestem el més aviat possible. I tot seguit informem, orientem i assessorem respecte als recursos i serveis municipals per a ser acollits i acompanyats degudament.

5.- Sobre el suport de la Federació Segle XXI a les AAVV cal proposar-ho al nostre president. Segle XXI en principi qui sol·liciti el suport en benefici del veïnat sempre estarem al seu costat.

Sobre activitats que feu les AAVV en farem difusió.

1.- Activitats pròpies de cada AAVV

2.- Reivindicacions a partir de es necessitats detectades

3.- Activitats de presentació de les nostres ofertes d'atenció a les persones, hem fet reunions obertes a AAVVV Riuclar i la Verge del Carme AAVV. Animeu-se!

4.- Informació al nostra what's grup de les nostres noticies i les informacions sobre activitats culturals de la ciutat.

5.- Cal considerar les nostres limitacions.-

Dins del món associatiu veïnal som voluntaris, molts tenim feina, altres treballen, etc. per tant es fa difícil poder assistir a tots els actes, així com uns als altres també es bo assistir i donar suport, envieu fotografies vostres com a visitants. I dels mateixos actes i en farem difusió a aquest blog i a les xarxes socials.

6.- Sobre les eleccions municipals.-

Sobre els partits polítics en la campanya electoral si podem coincidir estem oberts a reunions a nivell de la Federació, però cal que puguem coincidir. És el partit que s'ofereix o bé nosaltres ja em contactat amb tots per a oferir-nos

INFO sobre la campanya electoral.-

Són 13 formacions polítiques:

https://www.diarimes.com/noticies/tarragona/2023/04/26/llistes_per_les_eleccions_municipals_del_28m_2023_tarragona_137291_1091.html

Calendari:

12 a 26 de maig: és la campanya electoral pròpiament dita. A les 0.00 h del divendres 12 de maig arrencarà la campanya electoral, que s'allargarà fins a la mitjanit del divendres 26 de maig, abans de la jornada de reflexió.

23 de maig: a partir d'aquesta data, no es podran publicar ni difondre sondejos electorals per cap mitjà de comunicació. La prohibició comença, per llei, cinc dies abans de la jornada electoral.

27 de maig: jornada de reflexió

Així mateix es bo participar en els actes dels barris per a exposar les necessitats.

Reunió del passat divendres dia 5 a l'AAVV Maria Cristina i voltants amb una candidatura. En aquest cas  "Valents".

Activitat de l'AAVV  Tarragona 2 pel 29 de maig a les 19 hores d'interès general



Xerrades pels barris d'interès general, per a exposar les necessitats


A LA VOSTRA ATENCIÓ LA SECRETARIA DE COMUNICACIÓ I TOTA LA JUNTA

Tarragona, 06 de maig de 2023

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

100.- Visita cordial del barri de l'AAVV l'Oliva.

86.- Segle XXI celebra la tercera festa anual el proper diumenge dia 10 de setembre al parc de la ciutat

107.- Divendres 12 d'abril. Nova reunió sobre la seguretat amb la Conselleria i les entitats veïnals federades Segle XXI.-