75.- AAVV Riuclar inicia la gira de l'oferta del programa social de la FAV Segle XXI de Tarragona

 


Gestionat per en Javi Martí, el president amb la seva junta veïnal s'ha dut a terme la primera reunió amb el veïnat.

Sr. Ferran, responsable de la secretari de comunicació i de mediació veïnal de la FAV Segle XXI de Tarragona ha exposat les atencions del programa social al veïnat des de la Federació en suport avui a l'AAVV Riuclar.

Primer a exposat les atencions a les persones, a les famílies i a les escales i han fet col·loqui amb el quasi mig centenar de veïnat assistent.




Amb Luca

El president Javi Martí amb el grup veïnal

AVUI   24-02-23

Atenció a les persones, a les famílies i a les associacions veïnals que formen part de la Federació Segle XXI de Tarragona.

1.- Consultes tècniques sobre vivendes en temes d’escala i qüestions veïnals segons conveni de la Federació Segle XXI i la Cambra de la Propietat Urbana. Estem al Consell Municipal de l'Habitatge.

2.- Aprenentatge oral del català. Atenció a persones que els interessa conversa per aprendre oralment el català amb conveni amb l’EOI, el CNL, l’Escola Municipal d’Adults, etc per simplement aprendre o per superar les proves dels nivells A,B i C. Amb conveni amb el C.N.L. en el programa  Voluntariat per la Llengua.

3.- Atenció a persones amb dol degut a pèrdues de un esser estimat o altres motius. Important la tasca de l'associació Centre d'Escolta Activa Aixopluc de Cambrils. En coordinació amb Fundació Memora, fundació san Camilo i el grup de dol del COPC. Fem atenció a Tarragona ciutat, Cambrils, Reus i el Priorat.

4.- Suport Cooppel a les famílies per l'èxit educatiu i escolar.- Atenció a les famílies amb una persona menor o més que estudia primària o ESO en activitats extraescolars a favor de l’èxit educatiu. Disponibles a anar a escoles i instituts.

Programa Cooppel de suport a les famílies "C@M.ins" de l'institut Antoni de Martí i Franquès de Tarragona des de 2011 i l'atenció telemàtica Cooppel "C@mins" per what's i/o Meet des de 2020 obert a Catalunya i a Andorra.

En l'àmbit cultural participem amb actes culturals Cooppel a l'Ateneu de Tarragona



Consultes o més informació:

Escriu el what’s núm. 619 79 39 69 les 24 hores i et contestem el més aviat possible.





Avui l'AAVV Riuclar és notícia

Un nou pas de la nova Junta ja en el 2022
https://www.diarimes.com/noticies/tarragona/2022/02/11/els_veins_riuclar_estan_animats_nostra_reactivacio_notat_117787_1091.html



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

100.- Visita cordial del barri de l'AAVV l'Oliva.

86.- Segle XXI celebra la tercera festa anual el proper diumenge dia 10 de setembre al parc de la ciutat

107.- Divendres 12 d'abril. Nova reunió sobre la seguretat amb la Conselleria i les entitats veïnals federades Segle XXI.-