72.- De cara al Col·legi d'Administració de Finques de Tarragona.-

 ESBORRANY  ESTUDI   EN CONSTRUCCIÓ

Avui dia 16 de gener en J.M. Ferran responsable de la Secretaria de Comunicació de les Associacions Veïnals Federades (AVF) Segle XXI de Tarragona Centre, Eixample i Nord ha tingut una entrevista tècnica   amb el president del Col·legi d'Administradors de Finques de Tarragona en Fabian C. Huguet Tous

https://notespremsacausacooppelperlapau.blogspot.com/2023/01/15-entrevista-tecnica-amb-el-president.html

Ara estudiem una proposta de col·laboració amb el COAFT.

Es proposa que el COAFT comunicarà a les Finques col·legiades la proposta de missatge de sota:

Hem tingut una entrevista amb la FAV Segle XXI de Tarragona Nord, Centre i Eixample i per a fomentar la convivència, la identitat, la pertinença i la participació comunitària seria important informeu de l'existència de les Associacions Veïnals, les quals organitzen cohesió social, festes per a millorar la convivència i ajuden en la mediació. 

- Comunicar de l'existència de les AVF Segle XXI les quals atenen al veïnat i fomenten les relacions en la comunitat

- S'invita a les Finques que comuniquin a la Comunitat de Propietaris de l'existència de la Federació i de l'AAVV més propera a l'escala i de les tasques de cohesió social, festes de barri, activitats socials, culturals i solidàries d'ajuda a les persones amb qüestions veïnals, problemes de sorolls sobre tot de la via pública, converses per aprendre català, converses de dol, etc.

- La Federació i les AAVV invitaran o poden convidar a les presidències d'escala o a qui deleguin per a generar xarxa comunitària veïnal: informar sobre les atencions, com millorar el barri i comunicar-ho a l'Ajuntament, teems de seguretat, convivència i salut.





Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

100.- Visita cordial del barri de l'AAVV l'Oliva.

86.- Segle XXI celebra la tercera festa anual el proper diumenge dia 10 de setembre al parc de la ciutat

107.- Divendres 12 d'abril. Nova reunió sobre la seguretat amb la Conselleria i les entitats veïnals federades Segle XXI.-