70.- Reconeixement a Luís Trinidad, sots-president de la nostra Federació

 FESTIVITAT DE LA GUÀRDIA URBANA DE TARRAGONA

El passat dilluns dia 12 de desembre en Luís Trinidad va tenir l'honor de rebre un reconeixement per la tasca exercida com a president de l'associació de veïns de Sant Pere i Sant Pau, col·laborant i informant de diferents problemes de convivència, seguretat i mobilitat.
"Un premi que vull compartir tant amb els meus companys de junta com amb els veïns i veïnes del nostre barri".
"Agraït amb la guàrdia urbana de Tarragona , especialment , con Juan Perez Cordoba , i amb els companys del barri; Pedro Muller, Jordi León, Alberto Lacueva, Juanan, i Carmen García, que també van estar a l'esdeveniment.
Toni (CR7), Javi M. , Ivan M. Dani P. També agraït amb tu.
També als consellers i consellers de l'Ajuntament de Tarragona com també a l'alcalde per aprovar per unanimitat aquest nomenament ia la consellera Cristina Guzmán Roset per fer-me entrega d'ell.
Un reconeixement que em fa sentir orgullós per veure que la feina que es fa des de l'associació de veïns serveix per molt, dins de la Federació veïnal Segle XXI i en benefici de tota la ciutat".
GRÀCIES!




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

100.- Visita cordial del barri de l'AAVV l'Oliva.

86.- Segle XXI celebra la tercera festa anual el proper diumenge dia 10 de setembre al parc de la ciutat

107.- Divendres 12 d'abril. Nova reunió sobre la seguretat amb la Conselleria i les entitats veïnals federades Segle XXI.-