55.- Avui hem tingut una reunió tècnica a la Cambra de la Propietat Urbana de Tarragona.-

 


Avui dilluns dia 24 d'octubre de 2022 a les 11 hores del matí hem tingut una reunió informativa i tècnica a la Cambra de la Propietat Urbana de Tarragona

https://www.cambrapropietat.org/

Es tracta del següent:
Quina funció té la Cambra de la Propietat Urbana de Tarragona?

Les associacions de veïns i veïnes de la Federació veïnal tenen un paper mediador entre el veïnat i les administracions públiques que consisteix en informar-les de les inquietuds, interessos i necessitats, escoltar les iniciatives polítiques, a més d'organitzar festes del barri i activitats de cohesió i inclusió social siguin culturals o d'altres tipus.

Entre les persones i l'associació veïnal estan les denominades comunitats de propietaris que són comunitats de convivència de persones propietàries o de lloguer. 

Aquestes comunitats veïnals formades per famílies o  propietaris i llogaters són de vital interès per els associacions de veïns i de veïnes degut a que si en aquestes tinguin la gestió de finques o l'autogestió,  se les informi del paper de les AAVV i nosaltres la federació podem ajudar a que funcionin millor i tinguin suport d'assessorament per l'interès general del barri.

Hi han associacions veïnals que no tenen tauler informativa ni hi ha exposició pública dels contactes en cas d'emergència o d'urgència. Manca la comunicació interna malgrat hi han que tenen what's interns.

Així també a les comunitats veïnals hi han qüestions de carrer o barri que ens afecten.

Volen que les persones tinguin la màxima informació i així puguin participar de forma cooperativa per objectius del bé comú.

Hem quedat que participarà en una taula rodona pel dijous 24 de novembre a l'Ateneu de Tarragona.




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

100.- Visita cordial del barri de l'AAVV l'Oliva.

86.- Segle XXI celebra la tercera festa anual el proper diumenge dia 10 de setembre al parc de la ciutat

107.- Divendres 12 d'abril. Nova reunió sobre la seguretat amb la Conselleria i les entitats veïnals federades Segle XXI.-