40.- SEGLE XXI es posiciona sobre els problemes de la ciutat. Sempre al costat de la ciutadania i de les persones més necessitades.-

 31-03-22

SEGLE XXI de Tarragona

Es posiciona sobre els problemes de la ciutat. Sempre al costat de la ciutadania.- 

Vaga d’autobusos urbans avui a Tarragona (laciutat.cat)

Els treballadors de l'EMT plantegen una vaga total els pròxims dimarts i dijous (diarimes.com)

EL PROBLEMA DEL SERVEI PÚBLIC DELS AUTOBUSOS

La Federació veïnal SEGLE XXI de Tarragona considera que el servei públic d'autobusos és una necessitat bàsica per a molts treballadors i treballadores , per a persones que han de visitar salut així per la gent gran entre altres col·lectius i demana a les parts implicades una solució el més aviat possible.

09-04-22

Després del dia de vaga d'ahir dimarts dia 5 i demà dijous dia 7 d'abril, Jacinto va demanar una reunió informativa que a les 7,30 de la tarda han dit que la farien amb un representant de cada una de les tres Federacions.

S'ha demanat que facin un resum de la situació i s'han compromès d'enviar-lo demà.

S'ha exposat els progressos de la negociació, així com el tema dels sous que surt fora de la legalitat i està aquí encallat el conflicte.

Per a nosaltres el prioritari és el veïnat i els danys i perjudicis que té les persones més vulnerables com el col·lectiu treballador que té l'autobús el vehicle per anar a la feina, per anar a l'hospital, estudiants de secundària i universitaris, etc.

Segle XXI exigeix que es respectin els serveis mínims i el dret a vaga i demanem que s'expliquin totes les parts per la responsabilitat que tenim el món veïnal davant la ciutadania.



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

100.- Visita cordial del barri de l'AAVV l'Oliva.

86.- Segle XXI celebra la tercera festa anual el proper diumenge dia 10 de setembre al parc de la ciutat

107.- Divendres 12 d'abril. Nova reunió sobre la seguretat amb la Conselleria i les entitats veïnals federades Segle XXI.-