39.- La FAV Segle XXI present en la Comissió Executiva del Consell d'Habitatge municipal de Tarragona.-

 La FAV Segle XXI present en la Comissió Executiva del Consell d'Habitatge municipal de Tarragona.-

La FAV Segle XXI està en procés de reestructuració interna i externa.

Na Maria del Carme Solé i Alabart   presidenta de l'AAVV Maria Cristina i en Josep Maria Ferran Torrent  president de l'AAVV Verge del Carme, formen part entre altres, de l'equip del president Jacinto de la FAV Segle XXI.

El passat dimecres dia 30 de març es va constituir el Consell municipal de l'Habitatge i es va elegir a la comissió executiva. De la qual formarà part en Josep Maria Ferran a la fi d'informar a la Junta i a l'assemblea de la FAV Segle XXI i al moviment veïnal i motivar-ne la participació.

A partir d'ara és important que comuniquem i compartiguem entre tots els punts en què participem a nivell municipal per a la defensa del moviment veïnal i la ciutadania des de la neutralitat i la imparcialitat política a favor de la solidaritat, la justícia i els Drets Humans amb la màxima trasparència.

També vàrem rebre el suport moral del representant de la FAV Tarragona (ponent) en José Martín Carrasco, entre els altres participants.


 



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

100.- Visita cordial del barri de l'AAVV l'Oliva.

86.- Segle XXI celebra la tercera festa anual el proper diumenge dia 10 de setembre al parc de la ciutat

107.- Divendres 12 d'abril. Nova reunió sobre la seguretat amb la Conselleria i les entitats veïnals federades Segle XXI.-