26. Recollim preguntes, comentaris i esmenes de cara al nou reglament de la cessió de locals per part de l'Ajuntament.-

Benvolgud Sr. H. Pinedo.

Expressem la nostra opinió i manifestem que tenim molts dubtes i que demanem una reunió informativa per a clarificar alguns punts.

Participem com a Federació veïnal Segle XXI, abans de reunir-se la Comissió de treball que tramita cap a l'aprovació en el proper Plenari. Quan sigui aprovada aquesta normativa es posarà en marxa.

Recollim preguntes, comentaris i esmenes de cara al nou reglament de la cessió de locals per part de l'Ajuntament.-

Preguntes puntuals:

1.- Els que tenen local ho haurien de sol·licitar de nou o ja s'entén que n'estarien cedits.

2.- S'ha fet un estudi quantificat de les associacions que tenen local cedit  i les que no en tenen i que previsiblement es pot calcular que el sol·licitaran.

Comentaris:

3.- La convivència entre altres entitats i encara més entre entitats AAVV mateixes podria ser molt conflictiva

El fet de compartir locals seria difícil prevenir problemes que es poden evitar i seria no funcional a les necessitats ja que el horaris també encotillarien les actuacions.

No ens sembla bé haver de compartir locals ja que hi han associacions que tenen mots de diners en materials, ordinadors, equips de so etc... I tard ho aviat hi hauran problemes perquè tard ho aviat desapareixeran materials i després ningú sabrà res

Esmenes o preguntes i peticions:

4.- Les cessions de part de la Generalitat o el Port és a part a la competència municipal o hi ha un conveni entre Ajuntament- Port- Generalitat (Casa del Mar)?

5.- Una cosa és l'espai de la seu i l'altra espais que es poden cedir per a dur a terme activitats puntuals. A la ciutat quins espais es poden sol·licitar per a fer actes puntuals si molts espais estan inutilitzats (Tabacalera, Banc d'Espanya, etc)

6.- Qui formarà part de la Junta de Govern Local?

7.- Entitats sense ànim de lucre obre a més entitats a més de les AAVV. Si ara no tenim espais per les AAVV ni per la Federació Segle XXI com podem veure els espais per a tothom?. Les entitats veïnals tenim un vincle més estret amb el territori referent als carrers o places, en canvi les altres no importa tant el territori i més el marc de ciutat.

8.- Sobre els criteris d'assignació i puntuació hi han aspectes com els anys, són objectius però altres són més subjectius. S'utilitzarà el sistema qualitatiu quantitatiu comparatiu?.

9.- Sol·licitem que es contempli un Servei de Mediació per a Prevenir i Resoldre Problemes o Conflictes i un codi ètic per a la convivència. Que puguin haver membres de les AAVV i de les federacions persones preparades, imparcials i neutrals.

10.- La provisionalidad de las concesiones, genera una falta de credibilidad en un proyecto de futuro, en una continuidad, además de generar una indefensión frente a la administración de turno. La normativa pretender restringir los movimientos de las asociaciones, sin tener en cuenta ningún mecanismo de defensa frente a la administración. Además, no prevé ningún tipo de recurso, si nos niegan cualquier entrada de dinero, ellos deben suplirla

11.- Cal prevenir la burocràcia i entre peticions, tràmit de subvencions i memòries per a les valoracions, farà un increment superlatiu davant de persones voluntàries que som. Tenim dubtes sobre el contracte de lloguer, obres, inversions i fiances.

Per la present demanem una reunió amb les Associacions Veïnals de Segle XXI per a clarificar alguns aspectes a tenir en compte. Pot ser dimecres o divendres a les 7 de la tarda.


Secretaria de comunicació de la Federació Segle XXI       ViP  President

Comentaris

  1. La provisionalidad de las concesiones, genera una falta de credibilidad en un proyecto de futuro, en una continuidad, además de generar una indefensión frente a la administración de turno

    ResponElimina
  2. Entiendo que con este reglamento, no se cobrará a los socios de piscinas, clubs de fútbol, baloncesto, etc, y el Ayuntamiento correrá con los gastos ya que están en instalaciones municipales

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

100.- Visita cordial del barri de l'AAVV l'Oliva.

86.- Segle XXI celebra la tercera festa anual el proper diumenge dia 10 de setembre al parc de la ciutat

107.- Divendres 12 d'abril. Nova reunió sobre la seguretat amb la Conselleria i les entitats veïnals federades Segle XXI.-