17.- Diumenge 28-11-21.- CAMP DE MART.- Les Associacions Veïnals Federades SEGLE XXI de Tarragona Nord, Eixample i Centre volem tenir el nostre paper dins el repte de la ciutadania de la nostra ciutat.-

 


En construcció obert a aportacions de les persones responsables de les associacions federades

PROPOSTA ESBORRANY DE NOTA DE PREMSA I DE DIFUSIÓ GENERAL.-

La Federació veïnal SEGLE XXI (Centre-Eixample-Nord) Districtes C.E.N.

COMUNICA.-

La Federació organitzarà en el mes de novembre, el diumenge dia 28, de 9 a 17 hores al Camp de Mart, la festa de la nostra Federació, FESTA SEGLE XXI. 



El nostre president Jacinto us invita a que cada associació de la nostra federació pot proposar actuacions dins de la festa pròpies de la mateixa associació així com idees en l'organització general, podeu contactar amb la secretaria de comunicació: Ferran. 

What's 619 79 39 69.

També podeu posar al grup iniciatives que preciseu compartir entre diverses associacions

A l'estiu ja vàrem iniciar la campanya "COMPRA EN EL TEU BARRI".

Estem per a les dotacions ce l'Ajuntament de recursos a favor de les associacions de veïns i veïnes federades que portem a terme una tasca solidària, social, econòmica i cultural i exigim que l'Ajuntament ens informi de campanyes que es solapen ja a les nostres iniciades prèviament com el nostre suport al comerç en el passat mes de juliol. 

Li desitgem això tot l'èxit a favor de la present campanya https://bons.tarragona.cat/ en benefici de tot el nostre veïnat.

Però demanem que se'ns informi abans, se'ns inviti als actes oficials de la Festa Major de santa Tecla i que se'ns consulti sobre temes d'interès veïnal i públic ja que és la nostra feina voluntària i d'atenció a la ciutadania.

Que les associacions veïnals som una eina important però s' ha de demostrar amb gestos i fets des del nostre Ajuntament.



Notícies que avui ens afecten més:

https://www.diaridetarragona.com/tarragona/Tarragona-dice-no-a-las-pantallas-acusticas-de-Adif-20211022-0091.html

https://www.diaridetarragona.com/tarragona/Los-vacunados-con-Janssen-recibiran-un-pinchazo-de-refuerzo-20211022-0046.html

https://www.diaridetarragona.com/tarragona/Casi-10.000-personas-tienen-ya-tres-dosis-de-la-vacuna-en-Tarragona-20211022-0052.html

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

100.- Visita cordial del barri de l'AAVV l'Oliva.

86.- Segle XXI celebra la tercera festa anual el proper diumenge dia 10 de setembre al parc de la ciutat

107.- Divendres 12 d'abril. Nova reunió sobre la seguretat amb la Conselleria i les entitats veïnals federades Segle XXI.-