12.- En Pere Aragonés ens invita a una reunió en la seva visita a Tarragona com a nou president de la Generalitat de Catalunya

 


En Pere Aragonès ens invita a una reunió en la seva visita a Tarragona com a nou president de la Generalitat de Catalunya. Abans de la reunió amb Alcaldes.

Ha estat a les 9,30 hores avui divendres dia 04 de juny al pati del Centre Cívic Torreforta amb la representació de les tres federacions veïnals de la ciutat.

Com a nou i recent president de la Generalitat i des del moment que parteix de zero ens ha escoltat. També interpretem que si en la seva primera visita ens rep en primer lloc vol dir que valora molt positivament el moviment veïnal com a eina de present i de futur de la nostra ciutat i del nostre país.

S'ha exposat i a pres nota dels temes clau, les mancances  i les més preocupants de la ciutadania.

Salut i Regió Sanitària, Equipaments nous, arranjaments i manteniments, Seguretat ciutadana. Petroquímica, Sorolls de la Renfe estiu per obres 2020, manca de pàrquings públics i adsequibles , les Elèctriques, les molèsties dels coloms...etc.

Nosaltres hem destacat la importància d'estar informats de tot el referent a la ciutadania, per a informar-la, motivar la participació i la pertinença als carrers, barris, districtes i tenir més identitat de la ciutat. S'ha destacat en viverses veus i amb sentiment general que la ciutat de Tarragona es sent abandonada.

El nostre President a pres nota de tots els temes i ha demanat la confiança que farà el possible per a tirar endavant el que Ell ha dit, millorar i transformar la ciutat i el nostre país. 

Així sigui





Fent proves de self. Hem estat a la reunió tres Maria del Carme Solé i Josep Maria Martí per part de FAV Tarragona Centre, Eixample i Nord. I un servidor Josep Maria Ferran.


Aquest matí Diari Més publicava la missiva i a la reunió s'han fet aclariments per part de Xavi Puig:
Alguns comerços afectats els he visitat personalment al migdia i hem clarificat la nova situació

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

100.- Visita cordial del barri de l'AAVV l'Oliva.

86.- Segle XXI celebra la tercera festa anual el proper diumenge dia 10 de setembre al parc de la ciutat

107.- Divendres 12 d'abril. Nova reunió sobre la seguretat amb la Conselleria i les entitats veïnals federades Segle XXI.-